Што е Backup Car?

Се случи. И, не е важно дали е тоа е ваша вина или не.

Тоа е важно, но не и за нас, дали имате резервен автомобил. Овој производ на ORYX Assistance ви овозможува бесплатно да користите заменско возило во случај на несреќа или оштетување на Вашето возило со активирање на осигурување од одговорност на моторно возило или сеопфатна полиса за осигурување на автомобил. Може да сметате на Backup Car без оглед на тоа дали вашето возило е во возна состојба после оштетување или сообраќајна незгода.

Зошто Backup Car?

МНОГУ ПРАШАЊА И ЕДЕН ОДГОВОР

Сообраќајна незгода и оштетувањето на вашето возило обично е проследено со куп проблеми што треба да се решат ... Како да го пренесете вашето возило од и до сервисниот центар? Како да се дојде до работа или да се вратете дома? Кој ќе ги одведе децата во градинка или училиште? Дали ќе стигнете на вашиот деловен состанок? Дали ќе можете непречено да ги извршувате сите деловни и приватни задачи? Слободно можете да го продолжите списокот.

МНОГУ ПРАШАЊА И ЕДЕН ОДГОВОР

ИМАТЕ ШТО ДА ИЗГУБИТЕ

Слободно време, голем дел од вашиот буџет, како и леснотијата за извршување деловни и приватни задачи, сето тоа исчезнува во секунда кога се појавува несреќа или штета. Постојат алтернативи, но тие се или барат повеќе финансии или одземаат многу време.

ИМАТЕ ШТО ДА ИЗГУБИТЕ

ПОЛЕСНО Е

Ние не велиме дека овој производ ќе ве натера да се чувствувате како да не сте доживеале несреќа, но ние ќе се потрудиме најдобро што можеме за да се чувствувате така.

ПОЛЕСНО Е

ПАКЕТ УСЛУГИ

Центар за повици

Центар за повици

Несреќа може да се случи насекаде во кое било време. Контактирајте го нашиот центар на бесплатни телефони во секое време, 7 дена неделно, 365 дена во годината.

Испорака на возилото

Испорака на возилото

Во случај на сообраќајна несреќа на кое било место во Европа, ние ќе ви испратиме заменско возило да го користите

Возило за замена

Возило за замена

Во случај на сообраќајна несреќа на кое било место во Европа, ние ќе ви испратиме заменско возило да го користите додека е поправено вашето, а вие можете да го вратите каде и кога сакате кога нема да ви треба повеќе.

Враќање на заменско возило

Враќање на заменско возило

Вратете го заменското возило кога веќе не ви треба, каде и да ви одговара најдобро.

Кога и како да го користам Backup Car?

Backup Car е достапен за вас веднаш по телефонскиот повик до нашиот центар за повици, веднаш по несреќа или оштетување на вашето возило. Резервната кола ќе ви биде достапна без оглед на тоа дали вие или другата страна сте ја предизвикале несреќата, доколку се активира осигурување од одговорност на моторно возило или сеопфатните полиси за осигурување на автомобил. Вие избирате кога ќе го користите, веднаш по настанувањето на штетата или за време на поправката на вашето возило.

Овој производ можете да го користите секаде во Европа, што ви овозможува полесно да го организирате вашето патување и да ги намали вашите грижи на минимум. Кога ќе истече бројот на денови договорени во пакетот, ќе го собереме возилото од локацијата во Европа што ви одговара вам најдобро.

Каде и као можете да ги добиете Backup Car?

Може да организирате Backup Car со вашата осигурителна компанија, банка, компанија за лизинг, телекомуникациски провајдер, компанија за кредитни картички или давател на услуги за управување со флота и дистрибутери и продавачи на нови и користени возила, како составен дел на нивните производи или како самостоен производ, брзо и лесно со еден клик преку Интернет продажба, апликативни решенија или лично во феријалите.